Een uniek concept,

 

Exclusive Looks is een kapsalon in Eindhoven voor modebewuste mensen en staat voor kwaliteit door persoonlijke aandacht en de tijd die kapper Raf neemt om je haar perfect te knippen en een mooie haarkleur te geven.

Kapper Raf heeft een unieke manier van werken, een meer persoonlijke benadering gespecialiseerd in moderne, makkelijk te dragen kapsels voor alle vrouwen van alle leeftijden; lang, medium of kort haar, van easy wash 'n' wear tot classylooks of bedrijfsstijlen.

Zelfs vanuit Utrecht, Nijmegen, Limburg en België vinden nieuwe klanten zijn kapsalon.

Jouw persoonlijke kapper...

 

Ik heb 29 jaar professionele ervaring in deze mooie branche. Sinds 2006 werk ik zelfstandig. 

Ik ben gespecialiseerd in alle professionele knip- en kleurtechnieken en heb in de loop der jaren mijn eigen, herkenbare signatuur ontwikkeld. Je kunt bij mij terecht voor zowel klassieke haarmode met een moderne twist als trendy kapsels voor een fashion statement.

Ik creëer balans in verhoudingen en laat deze perfect aansluiten bij je hoofd en gezichtvormen.  Dit zorgt ervoor dat je haarstijl ook aan de zijkanten en achterkant er feilloos uitziet en dat je haar gemakkelijk te hanteren is.

Na het knippen kan ik je kapsel natuurlijk nog meer power geven met een mooie haarkleur passend bij de kleur van je huid en in de stijl van het model maar dat is voor later. Boek nu meteen je eerste knipafspraak online. Dan zien we elkaar tenminste snel en kunnen we beginnen!

 

Jouw haar is mijn verantwoordelijkheid en daarom;

 • Knip ik je haar niet wanneer je het ondertussen zelf kleurt of bij een andere kapper laat kleuren. 
 • Kleur ik je haar niet wanneer je het ondertussen zelf of bij een ander kapper laat knippen.


Consultatie

Een consultatie is nog steeds ongebruikelijk in Nederland. In andere landen is het een vereiste bij high-end salons. Het gaat immers om je haar. Heeft u een volle bos krullen of dun en fijn haar? Hoeveel tijd wilt u besteden aan haarverzorging en dagelijkse styling? Welke producten helpen u om de kwaliteit van uw kapsel thuis te behouden? Het bespreken van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u is essentieel bij het kiezen van uw nieuwe look.

Ook zijn sommige trendy haarkleuren zeer delicaat en vereisen een 4 wekelijkse kleuropfrisser (Toner) om de kleur up to date te houden. Wilt u naar de salon komen voor onderhoud of koopt u liever een product waarmee u het zelf up-to-date kunt houden? Dit zijn allemaal zaken die we bespreken op uw consultatie

Tip: Verzamel een aantal foto's op uw telefoon met uw favoriete kapsels en haarkleuren voor uw consultatie. 

Soms is het niet mogelijk om in één behandeling een kleur te realiseren en is het belangrijk om vooraf een behandelingsprogramma te bespreken zodat de juiste behandeling(en) in termijnen kunnen worden geboekt.

Kies hiervoor de optie "Gratis consult en behandelplan" in mijn online agenda onder "Diensten".


KNIP-TECHNIEKEN

 Natuurlijke haarmode

Bij natuurlijke haarmode ligt de nadruk op de elegantie van een natuurlijk vallend kapsel waarbij de vorm van het hoofd en de kaaklijn vanuit elke hoek optimaal wordt benadrukt.

Deze naturel haarstijlen zijn speciaal geschikt voor mensen die zich willen onderscheiden met een kapsel dat hun smaak voor natuurlijke schoonheid uitstraalt.


 Creatieve Kapsels

Bij creatieve kapsels leg ik de nadruk vooral op een "out of the box" ontwerp zoals asymmetrie, undercuts met veel textuur (ongelijke lengten)

Deze haarstijlen zijn opvallender en speciaal geschikt voor mensen die met hun kapsel een statement willen zetten.


Pivot Point & Freehand technieken

Bij Pivot Point ligt de nadruk op textuur waarbij de gelaagde lijnen van het kapsel vanuit de kruin de ovaalvorm van het hoofd volgen die ik met verschillende freehand knip, snij en slice technieken uitwerk. Hierdoor zijn er geen duidelijke contourlijnen meer zichtbaar.

Deze haarstijl heeft meer een Bohemian, nonchalant, "Laid-back", gevoel 


Veerkrachtig geknipte krullen

Krullend haar knip ik op droog haar volgens een unieke freehand  kniptechniek speciaal voor krullen. Heel specifiek worden per krullende bundel, met een c-beweging van de schaar, verschillende lengten geknipt in de natuurlijke krulling van je haar. Hierdoor wordt een speels natuurlijk luchtig volume gecreëerd. Deze unieke krul-kniptechniek is ook geschikt voor gepermanent haar.

 

Resultaat: 

 

 • Meer volume aan de aanzet
 • meer veerkracht
 • Sterkere krulling 
 • Speels en luchtig effect

 

Inclusief haarmasker

 

Inbegrepen bij deze speciale  krullenbehandeling is  het intensief voedende Trijuven  verjongings haar masker.

Na deze speciale haarverzorging voor krullen worden je krullen rustig gedroogd onder een kap. 

Krullen in korte kapsels kunnen ook heel goed in elke vorm  'blunt' geknipt worden. Dan boek je de normale knipbehandeling.

 


KLEUR-TECHNIEKEN;


Meer dan een kleur kiezen en aanbrengen...

 

Eén en dezelfde kleur ontwikkelt zich namelijk op ieder haar anders. De in het haar verborgen, natuurlijke, warme en koele pigmenten spelen een cruciale rol tijdens de ontwikkeling van een haarkleur. Kappers kleuren immers op kleur en niet op een wit canvas.  

Met een op jouw wenskleur afgestelde persoonlijke mixformule behaal ik een niet te evenaren, persoonlijk eindresultaat. 

Daarnaast hebben de kleuringen van Glynt de laagste alkaliteit die er onder professionele kleuringen bestaat. Zonder het haar te beschadigen kunnen de pigmenten van Glynt toch doordringen tot in de polypeptiden-kern van het haar. Plantaardige lipiden verzorgen je haar tijdens de kleuring. Je haar voelt zijdezacht aan en heeft een diep, natuurlijk kleurkarakter met een prachtige glans. Je haar voelt zelfs beter aan dan ervoor.

   

  Cosmetische verjonging met een mooie glanzende haarkleur

   

  Ik laat mijn klanten er 'cosmetisch' op hun best uit laat zien. Het anti-aging effect van een mooie haarkleur is daar een onmiskenbaar onderdeel hiervan. 

  Grijs haar ontrekt kleur aan het gezicht heeft een stugge structuur, mist pigment, melanine en glans. Voor een Exclusive Look is het vanzelfsprekend dat ik grijs haar altijd kleur en glans terug geef. 

   

  GLYNT biedt drie unieke kleurmethoden:

   

  • Semi kleuring met Mangala
  • Demi kleuring met Shadows Soft
  • Permanente kleuring met Shadows Plus

   

  Voor persoonlijk kleur-advies, boek online een consult


   Eén glanzende natuurtint

  Een natuurlijke look bestaat meestal uit één glanzende diepe natuurkleur. Soms kies ik er zelfs bewust voor grijze haren niet 100% dekkend te kleuren zodat een natuurlijke schakering van de kleur behouden blijft.


  Creatieve Haarkleuring

  Bij een creatief geknipt kort kapsel benadruk ik de verschillen door één of meer secties een contrasterende accent-kleur te geven. Ook in lang haar geven een aantal lokken rondom het gezicht, in een andere tint dan de basiskleur, net dat speciale 'extra' kleureffect.

  De keuze van de kleuren hangt natuurlijk helemaal af van de basiskleur van het kapsel. Bovendien is het belangrijk dat de creatieve kleuraccenten precies op de goede plaats worden ingezet en de lijnen van het model volgen zoals ik het heb geknipt. Hierbij geldt: "Less is more"


  Lichtblonde haarkleuren

  Om ultra lichtblond haar te verkrijgen moet het haar worden ontkleurd. Wanneer je kiest voor deze behandeling doe je er verstandig aan eerst door mij in de salon een haar test te laten doen.

  Ik gebruik voor deze kleurbehandeling de intens zachte blondeerpoeders Magnum Blonde & Magnum Platinum van Glynt en voeg daarbij het extra beschermende Trijuven serum toe. 

  Tip! Was je haar 2 dagen niet voorafgaand aan je blondeerafspraak.


  Balayage & Sunkissed highlights

  Bye! Ombré en Dipdye, hello! Balayage. Balayage is de meest toegepaste haarkleurtrend van dit moment. Balayage betekend: 'vegen' .

  Deze techniek is freehand waarbij met vegen vloeiend de kleur op het haar wordt aangebracht maar ook in combinatie met baby-lights folietechniek.

  Deze manier van high-lightning is verbluffend natuurlijk vanwege het verloop van donker naar licht. Daarom wordt dit ook wel sunkissed highlights genoemd.

   


  Glynt Hair Logo

  GLYNT professionele haarproducten

   

  Meer dan 7.000 topstylisten over de hele wereld werken in hun salons met GLYNT producten en verkopen deze aan klanten voor thuisgebruik. Hans Conzen Kosmetik GmbH gebruikt zijn kennis al meer dan 30 jaar om het premium haarcosmeticamerk GLYNT te ontwikkelen.

  Een compleet pakket premium veganistische haarproducten.

   

  Wie haar wil verzorgen en gezond wil houden, moet weten wat het haar nodig heeft. GLYNT recepturen worden in Zwitserland onderzocht en ontwikkeld.

  De lijn werd met behulp van kappers en voor kappers ontwikkeld. Daarom is GLYNT haarcosmetica zeer innovatief. Producten die voldoen aan de hoge eisen van kappers, voldoen ook aan de behoeften van hun veeleisende klanten

  GLYNT staat als merk voor de moderne symbiose tussen natuur en wetenschap. De recepturen combineren de vaak unieke werkzame mechanismen van botanische grondstoffen met moderne methoden voor de winning en ontplooiing van deze ingrediënten.

  Alleen als het effect van een natuurlijke grondstof voor haar en hoofdhuid wetenschappelijk is aangetoond, wordt deze stof in de recepturen van GLYNT gebruikt.

  Bij het zoeken naar werkzame stoffen laat Glynt ecosystemen die door ingrepen zouden kunnen worden vernietigd of bedreigd, ongemoeid. Daartoe behoren oerwouden en de diepzee. Ook zien wij en de voor ons werkende externe bedrijven af van dierproeven.