Home » Krullen knippen

Krullen knippen

Voor het knippen van je krullen word je haar pas na het knippen gewassen. Inbegrepen is een intensief verzorgend haarmasker. Voorafgaand aan je kappersbezoek kun je het beste tenminste 2 dagen of meer je haar niet wassen en niet kammen of borstelen.

Zo zit jouw natuurlijke krul optimaal in je haar en kan ik je haar op de natuurlijke valling van je krul knippen.

Krullen zijn speels en gaan hun eigen weg. Zo moet het ook geknipt zijn. Verschillende lengten geven het dat ondeugende resultaat.

 

Voorbereiding op een krullen behandeling:

 

  1. Was je haar twee dagen voorafgaand aan je behandeling. Gebruik je onze producten nog niet? Je kunt speciaal hiervoor samples ophalen bij ons. Kam het haar met het een grof getande kam wanneer je het haarmasker erin hebt aangebracht. Laat het masker een half uur intrekken en spoel vervolgens het masker uit je haar.
  2. Knijp het meeste water uit je haar en droog het af met een katoenen doek, bijvoorbeeld een theedoek, door middel van stevig in je bundels krullen te knijpen. NIET WRIJVEN!
  3. Breng op het handdoek droge haar eventueel Glynt Nutri-oil elixer aan door middel van stevig in je bundels krullen te knijpen. 
  4. Laat je haar drogen aan de lucht of droog het haar met een diffuser. Gebruik ondertussen geen styling of finish producten meer. We willen graag je haar en de valling van je krullen zien zoals ze van nature zijn.