Home » Lichtblonde-haarkleuringen

Lichtblonde-haarkleuringen

Om ultra lichtblond haar te verkrijgen moet het haar worden ontkleurd. Wanneer je kiest voor deze behandeling doe je er verstandig aan eerst door mij in de salon een haaronderzoek te laten doen. 

Als je geverfd haar hebt dat donkerder is dan kleurhoogte 6 (donkerblond) kan ik je haar niet in één behandeling ultralichtblond kleuren. We zullen dan samen een kleur-stappenplan moeten maken waarmee je in verschillende kleursessies gedurende een aantal weken naar een ultralichtblonde haarkleur gaat. Tussendoor kan het het haar rusten herstellen. 

Ik gebruik voor deze kleurbehandeling de intens zachte blondeerpoeders Magnum Blonde & Magnum Platinum van Glynt en voeg daarbij het extra beschermende Trijuven serum toe. Toch adviseer ik mijn klanten hun haar 2 dagen vooraf niet meer te wassen.

Deze intensieve kleuringen kan ik alleen doen indien je ook het hele pakket aan haarverzorging van Glynt erbij koopt anders is een dergelijke belastende kleurbehandeling voor je haar niet verantwoord.

Voor een blondering is een lange inwerktijd nodig die kan oplopen tot 120 minuten. Wil je een extra koele of zelfs grijs/zilver haarkleur? Dan krijg je na je blondering nog een 2e kleurbehandeling. Tip: Neem een boek mee om te lezen of je laptop voor je werk. Er is WIFI.