Haarverzorging


HYDRO 01

Glanzend en gezond haar is als een diamant: opvallend en mooi. Juist kort of chemisch onbehandeld haar heeft producten nodig die het haar in deze staat behouden.De HYDRO-serie is hiervoor optimaal geschikt.

VOLUME 02

De VOLUME-producten bieden een direct volume-effect en een zijdeachtige glans zonder het haar te verzwaren. Het resultaat: een bijzondere kracht en een dynamisch en gewichtloos volume.

REVITAL 03

Of het nu gaat om gekleurd, ontkleurt of gepermanent haar - haar dat chemisch is behandeld heeft extra veel verzorging nodig.De REVITAL-producten geven het haar waar het behoefte aan heeft.

DERMA 04

De DERMA-serie helpt de hoofdhuid zichzelf te herstellen. Zij brengt de functies van de hoofdhuid weer in evenwicht. Het resultaat: een gekalmeerde, gezonde hoofdhuid en een goed gevoel.

NUTRI OIL 05

Zijdezacht haar - het toonbeeld van mooi haar. Juist dik of tot droogheid neigend haar heeft een goede verzorging nodig, zodat het glanst en soepel wordt. Door Hawaïaanse keni-olie rijk aan essentiële vetzuren

TRIJUVEN

Anders dan gewone haarkuren of verzorgende maskers werkt TRIJUVEN© niet alleen in op de buitenzijde van de haren maar ook in de kern van uw haar. 

MANGALA

Gekleurd of ongekleurd haar: MANGALA frist de haarkleur op, nuanceert indien gewenst of versterkt de kleur. GLYNT MANGALA producten houden de haarkleur ook tussen twee haarkleurafspraken bij de kapper stralend en glanzend zoals op de dag van de kleuring

SENSITVE Ph

De SENSITIVE-producten geven de huid wat zij nodig heeft: een goed gevoel. Sterk gezuiverde, minerale lipiden, plantaardige oliën van pinksterbloemen en jojobanoot behouden de beschermende zuurmantel van de huid en bevorderen een gezonde huidbarrière.

Styling & Finish


SMOOTH h0

Stralende glans en een haarkleur die het licht in alle facetten reflecteert. Zo ziet een perfecte look eruit. De GLYNT SMOOTH producten laten het haar als een diamant stralen en maken het tot een natuurlijk schitterend sieraad.

TEXTUUR

Voor strakke vormen en een individuele structuur zijn producten belangrijk die een grenzeloze variatie mogelijk maken.Verwarde haardos of zijig gladde haren, wilde coupes of straight looks. Met GLYNT TEXTURE producten zijn de creatieve mogelijkheden onbegrensd. 

GLOSS

Een strakke scheiding, wetlook of glanzende accenten van afzonderlijke haardelen: de GLYNT GLOSS producten maken individuele avantgardistische hairestyles mogelijk en zijn een onmisbare accessoire voor een revolutionaire hairstyling

SPRAYS

Sprays fixeren niet alleen elk kapsel. Ze veredelen de look, bieden textuur, volume, fixatie of definiëren afzonderlijke delen van het kapsel. Voor opgestoken kapsels zijn ze zelfs onmisbaar. Net als voor elke unieke look met een uniek karakter

SETTING

Van Manhattan via Londen, Amsterdam tot naar Berlijn ... actuele trends vereisen doorgaans een perfecte föhnstyling. De GLYNT SETTING producten zijn een perfect hulpmiddel voor volume, fixatie en "big hair". Make an entrance!